Sibilla, Teika, Lita

• Ziedu skulptūra "Gotiņa"
    Ziedu skulptūra..
    Ventspils Augstskolā norisinājās 18.Baltijas valstu informātikas olimpiāde
    Ventspils Augstskolā..
    Žalūzijas no ražotāja
    Žalūzijas no ražotāja..
  • Mūsu pilsētā uzplaukusi bedre...
    Mūsu pilsētā uzplaukusi..
    5. vidusskola uzvar konkursā skolēniem "ITiņš-2012"
    5. vidusskola uzvar konkursā..
    Ventspils Livonijas ordeņa pilī darbi turpinās
    Ventspils Livonijas ordeņa..
  •  „Demora” noslēdz Ziemas čempionātu ar divām bronzas medaļām
    „Demora” noslēdz Ziemas..
    No vidusskolēnu eksperimentiem līdz restaurācijas darbiem
    No vidusskolēnu..
    Vidusskolēnu zinātniskās pētniecības darbu aizstāvēšana.
    Vidusskolēnu zinātniskās..

Forums

Foruma kategorija: Sports (4)

sase
20.01.2010
Cīnos ar liekajiem kilogramiem! Kādas labas diētas variet man ieteikt?? Viss kas ir mēģināts - sākot ar ābolu diētu, tukšajām dienām utt. Rezultāts tā arī nekāds nav sasniegts, pārāk drakoniskas tās diētas. Gribas pamēģināt ko tādu, ko nav tik grūti realizēt.

Agrāk varēja ieiet vismaz lapā www.dieta.lv , tur bija info pa šādām tādām diētām, tagad kaut kāds stulbums tur jāmaksā, lai vispār tai lapā var tikt

Sk
05.10.2011 23:14
Vislabākā diēta !!! No rīta atļauj sev notiesāt to , kas tik ļoti ļoti   kārojās ....Un kas pats galvenais ,lai zaudētie kilogrami neatgrieztos ,pēc pl 18    vairs ne kripatas !!! Bet ja gribas notievēt ,tad pēc pl 16 vairs neko ,neko !!! (   ar super domu ,mierinājumu ,ka rīt no rīta ...... Lai veicas !
Anonīmais atbildēja broša
09.06.2010 17:02
Un to noteikti saka kaulu kambaris,kurai nekad nav bijušas problēmas ar lieko svaru.   Un ne vienmēr problēma ir rīšanā vai mazkustīgā dzīvesveida
sirsnina
27.01.2010 23:24
Kā tad ar tādām ābolu un kefīru diētam drīzāk anoreksiju noķert var. Ir   jāēd sabalansēts uzturs, un vispār par diētām vajag konsultēties ar dietologu   nevis pašam uz savas galvas kaut ko darīt.
santa
27.01.2010 10:56
Ābolu un kefīra diēta! 3 dienas ēd tikai ābolus, tad2 dienas tikai dzer kefīru   un tad 3 dienas atkal tikai ābolus! Un protams dzer ūdeni vismaz 2 l dienā.
sase atbildēja broša
25.01.2010 20:49
Vai tad uzreiz jāapsaukājas? Es neriju bet ēdu, jā esmu korpolenta, jo garšo labi    paēst, vai tad tas kāds grēks. Nav jau tā, ka pati jūtos baigi labi, gribu   mazāk ēst un kļūt slaidāka, bet tas nav tik vienkārši. Un kustos manuprāt es    pietiekoši. Tā vietā, lai bļaurotu uz manīm, būtu labāk kādu sakarīgu   diētu ieteicis
broša
25.01.2010 17:57
mazāk rīt un vairāk kustēties
santa
22.01.2010 11:45
Veca laba patiesība - var ēst no visa pa druscinam1 Nevajag pārēsties, vajag ēst   bieži bet mazliet. Protams, ja nav kādas veselības problēmas, kas ierobežo   ēšanu. Un vēl var darīt tā - ka visu nedēļu ēd to, kas tik ļoti negaršo, bet   vienreiz nedēļa var paēst to, kas garšo - un tādā veidā resns nekad   nepaliks.
baibuks
21.01.2010 13:48
Teikšu godīgi, ar tām diētām vajag uzmanīties. Man arī bija tāda pieredze, ka   ieturēju diētu, nometu pāris kg, taču, kad diētu pārtraucu un sāku ēst viss   dubultā atnāca atpakaļ. Es tagad labāk pieturos pie sportošanas - vingroju! Varu   ieteikt tādu lapu figura.lv Tur ir labi vingrojumi, nav viegli, bet miesa kļūst   stingrāka, viss vairs neļum kā galerts.

Un vēl par to ēšanu - es personīgi   neaizraujos ar trekniem ēdieniem, bet ēdu tādus ēdienus, kas nav cepti un   taukaini.

Ziņas
Laika ziņas

Sestdien naktī

Skaidrs, bez nokrišņiem
 7...9 °C
 D vējš 4..6 m/s

Sestdien rītā

Mainīgs mākoņu daudzums, bez nokrišņiem
 9...11 °C
 D vējš 3..5 m/s

Sestdien dienā

Mākoņains, bez nokrišņiem